Mood malas datang lagi tapi kerja banyak!

Wednesday, April 21, 2010 0 Comments

Assalamualaikum & hai...


Haihh..nampaknya semangat aku untuk update blog ni dah pudar. Hari tu bersemangat sangat nak update sekerap mungkin. Bakpe (kenapa) malas sangat nieh? Adakah menunggu orang kasi semangat baru dulu kot baru hati nak membara mengapdet? Mengada tul..hehe

Aku sekarang dan hari ke 3 kat Shah Alam. Datang awal sini ingat nak buat kerja sikit. Ingat nak mula menulis balik dengan majalah Dewan Kosmik. Kemudian nak setelkan hal2 berkaitan MSC Election pada 23hb nanti. Pastu tiba2 nak kena join MSC Carnival pada 22hb pulak. Tapi takpe, bagus ni. Nanti tugas aku amik gambar batch. Tak pernah buat ni lagi..hehe. Pastu ingat nak study sekali. Banyak benda nak kena revise balik ni...

isk...tamak betul. Nak buat semua. last2 satu pun tak siap lagi..huhu

Salam dari budaksepet,

p/s : Hari ni teman orang tu puasa..hehe


Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu