Posts

Showing posts from August, 2010

Lame tak update

Image
Assalamualaikum & hai..

Hahaha..lama sungguh aku tak update blog ni kan? bizi la kononnye.hehe. Sekarang ni aku kat petronas kerteh, teman member aku baiki server yang down kat sini. Sambil2 tu aku guna la internet kat sini kejap yang laju macam superlipas ni. Btw, aku sekarang tengah bercuti kat Kemaman. Cuti kejap je pun. 23hb ni dah stat masuk hospital Klang balik. Hah? Hospital Klang? Bukan hospital Kota Bharu ke?
Bukan2... Panjang ceritenya...
Ni perkembangan aku sekarang ni.
Aku baru saja pindah dari Kota Bharu ke Shah Alam balik. Sepatutnya clinical years aku kat HKB, tapi MSU ubah fikiran nak buat kat HTAR Klang sebab masalah lecturer dan MQA katanye. Adeh.. tapi takpe lah, untuk jangka masa panjang punye pasal.Bile aku pindah sini, secara automatik kos sara hidup meningkat. Sewa rumah RM200 plus duit makan lagi. Kemudian duit bas nak ulang alik dari MSU ke hospital lagi. Tambhan lagi dengan duit broadband, postpaid & motor. Adeh.. Nampaknye kena mula masak balik ni. So n…