Posts

Showing posts from January, 2013

Semangat yang hilang

Image
Assalamualaikum & hai..
yuhuuuuu.. anibadi home? haha.. eh takde orang rupanye kat blog aku ni... dah lame x ngapdet nih.... sampai masa lupe yg aku ada blog sendiri..kikiki
Ape cer sekarang? Ceritanye sekarang aku di posting Medical terakhir di tahun 5 ni, yg mana sepatutnya posting yang aku paling suka sekali. Tapi nampaknya panas tidak sampai ke petang. Waktu tengah hari hujan pulak. Maksud yg aku nk sampaikan kat sini ialah ingatkan best posting medical ni, rupanya ianya akan jadi best kalau rajin study. Aku ni dah la jenis malas stadi. Camne nak jadi doktor ni? Makin lama makin terasa bebannya. Kadang2 rasa macam tak termampu jugak..
Kadang2 rasa macam silap masuk course. Dulu awal2 memang semangat betul nak jadi doktor. Sampaikan apa jugak cara aku nak masuk jugak bidang pembomohan ni, eh silap perubatan ni.. Sanggup nak jual tanah abah nak buat bayar pergi belajar medik. Bila dah masuk sekejap semangat, kejap semangat tu hilang entah ke mana. Kejap lagi dia datang balik. P…