Sekarang Saya Sangat Happy!

Thursday, June 03, 2010 , 16 Comments

Assalamualaikum & hai...


Sekarang ni saya sangat hepi. Sebabnye ialah;


  1. Saya dah ada awek.hehe. Saya sayang sangat awek saya.hehe. Harap dia pun sayang sayang jugak. Saya da tak kisah dah nak ngaku kat blog ni.hehe. Tak kiralah orang nak cakap apa. piu piu piu (bunyi bersiul) 
  2. Saya dah masuk ke tahun ke-3 MBBS a.k.a clinical years. Cita2 selama ini tercapai akhirnya. Heeee
  3. Kawan2 dalam kumpulan MBBS saya sekarang dalam mood yang hepi sebab semuanya dah hampir jelas dan nyata. Susah nak buat ni.hehe. Walau banyak lagi proses yang perlu dikerjakan seperti loan dan sebagainya, tapi dengan semangat dan kerjasama semua orang maka insyaAllah akan berjalan dengan jayanya. We are one big family! Kawan2 adalah sebagai adik beradik, lecturers sebagai ibu & ayah, & management team sebagai saudara terdekat. Itu culture yang akan kami cuba implement. Amin
  4. Tersentuh dengan ucapan vice dean of IMS, AP Siti Mordingah Harun tadi. Rasa seperti sedang melihat ibu sedang bercakap dengan anak2 yang ramai.hehe. Semakin hari semakin kagum dengan cara beliau melayan karenah kami. Thank you very much Prof for your kindness. All of us love you.
Alhamdulillah :)


Salam dari budaksepet, 
 
p/s : S
1. Sori lama dah tak update. Sekarang asyik mengupdate 'blog' yang satu lagi aje.hehe
2. Entah kenapa hari ni membahasakan diri dengan saya. Skima sikit hari ni

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

16 comments:

Anonymous said...

saya pun tgh gembira jga..heheheheheheh...wah wan asyik gayut tepon jer skang ni..maklumlah tgh bahagia..hehehhehehe..helmy yg hensem..

Astromas said...

Ehehe.. molek sangat tu Helmy yg hensem. Biar sume org hepi. Tapi aku skrng tgh lapar perut la pulak.Bukan nak makan perut, tapi nk makan nasi kukus.huu.. Bila kite nk g makan ni?

(mmberi komen balas kpd Helmy yg hensem yg berada di sebelah)

Anonymous said...

dah2 pg siap..gayut pasni..kita mkn dl..

hahahha.. congratz wan..
hope happy selama-lamanya..
my turn to be happy akan menjelma x lama lagi..
currently, x happy, x sedih..
so congratz wan sbb happy..
i know the feeling of being happy

sangat2 indah.. sangat2..

but beware, life something promise u happiness, but sometimes it promises u with sadness..

all those mixed feeling will make us a better person tomorrow..

i pray for your happiness..
and dun forget to pray for me as well..

:)

** sometimes **

typing error.. hee

Anonymous said...

salam all..

SY JUGA SGT HAPPY FOR ALL MY SENIORS and MSU..SGT2 teruja my brothers n sisters dapat sambung MBBS @ MSU..sy doakan biar semua berjalan lancar dan dapat financial help dr mana pun, n semoga korang sentiasa tabah n cekal..

despite all the bad remarks,sub-par facilties and karenah birokrasi throughout these years..MSU has improve a lot! we can now be proud of MSU..
apepun, jgn lupa masa2 susah kite di kampus lama, sbb dr kesulitan itu kita berdaya mengumpul kekuatan utk bangkit n berlari lebih jauh n melompat lebih tinggi..

we had done our best for the MQA in hope that all of us shall succeed in MSU,especially BMS n MBBS..
to my beloved seniors, u had prove to IPR, hospital serdang and HRPZ2 for how good u all have been,this time around, IMPRESS THE MALAYSIANS!

-hny

ps, jgn lari , p kerja kat singapore plak nanti ha...(pesan Tun M)

FIKRIYYAH said...

teringin nie nk taw sapekah yg dh curi hati wan tu. hek3. *jeles ni, jeles* huhuk~

WhiteLighter said...

wan..sesungguhnya tiada pksaan dlm senyuman

sape nk tahu sape awek wan? sila byr kt saya...hehehe...

Anonymous said...

wah3..sangat happy tgk kamu happy..dah x pening palo doh la..semoga berbahgia..huhu

Anonymous said...

alamak lupe tulis nama..name saya izah yang comment di atas yek..hehe..skema..huhu

kacang sedap said...

hoho... sonok la ko ye wan.. hihi.. anyway, ak nak ucapkan seklai lagi semoga berjaya la kat ko eh.. jadi doc yg besh! haha.. ak sakit, ak p cari ko... hehe.. pastu2 berbahagialah kamu... hihi.. ska klu kawan2 ak hepi mepi... (^_^) =p

fuyoh..abg wan da de awek. hehe...tahniah. nak kawen nnt jemput la sy ye... :)

tahniah2 da masok MBBS. all the best! chaiyok! :D

Astromas said...

Adila : Thank you very much Adilla. Masa hepi ni datang bergilir2. kejap2 rasa sedih datang. Kejap2 rasa gembira datang. Putaran kehidupan.hehe

Cik Hani : thanks cik Hani. Akhirnya MSU yg kita kutuk dulu lah yg membolehkan kita dpt segulung ijazah di masa depan. Proud to be MSU members.

Fik : Nak tahu boleh. Tapi kena tunggu ktiorang kawen dulu.hehe

Apis : Korang jgn terbeli dengan tawaran apis tu sebab silap orang tu..hehe

Izah : Thank cik Izah. Semoge kamu pun bahagia juge..hehe

Peanut : Thanks cik Peanut. apapun yg ko buat, gud luck eh!

Zue Anak Sudin : Ehehe.. bisa2.. All the best utk korang jugak!

Anonymous said...

hehe.. tp kalo sy x silap org.. sile byr kt sy kalo nk tawu hehe.. abes la wan.. -aman-

amboi wan.dia dh ade yang punya.kami semua frust ni,hehe.

congrats!

congrats!
all da best mbbs ni :)

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu