Jom layan lagu

Tuesday, March 23, 2010 , 5 Comments

Assalamualaikum & hai....

Beberapa hari ni aku terperasan member rumah aku suka sangat pasang lagu Ungu ni. Dalam satu hari ada mau 8 kali aku dengar kot. Adakah sebab diorang suka warna ungu? Atau lagu ini sangat best? Ataupun diorang sedang menghayati lirik lagu tersebut untuk diaplikasikan pada life diorang? Hahaha.. Tapi apa pun lagu ni memang best la jugak. Jadi untuk hilangkan tensen final exam ni, meh kita dengar lagu Dilema Cinta oleh Ungu ni.

Tambahan lagu ni mengingatkan aku pada seseorang.hehe....

Jom layan...


Dilema Cinta - UNGU

Seberapa salahkah diriku
Hingga kau sakiti aku begitu menusukku
Inikah caramu membalas
Aku yang selalu ada saat kau terluka

Seberapa hinanya diriku
Hingga kau ludahi semua yang ku beri untukmu
Tak ada satu pun perasaan yang mampu membuatku begitu terluka

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu

Telah ku coba segala cara
‘Tuk bahagiakan kamu
Merebut hatimu
Namun tak semudah yang ku bayangkan
Bila kau tak inginkan ku ’tuk di sisimu

Tak pernah kurasakan sebelumnya
Menginginkan dirinya hingga ku tak kuasa
Meyakini hatiku bahwa ku mampu berlalu

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu

Namun ku terlanjur mencintai dirimu
Terlambat bagiku pergi darimu
Bagiku terlalu indah perasaan itu
Tak mudah untukku menjauh darimu


Reflections :)

Salam dari budaksepet,


p/s : Doakan aku untuk last paper final exam esok!



Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 comments:

dem....jiwangnya. neway, gud luck!!!
*salam dariku yg telah merdeka

Astromas said...

Ehehe.. kita layaannnnn je...
hhe

lagu ni mmg best.he3....
teringat siapakah?????

Astromas said...

Ada la.. x bole kasi tau.. Rahsia.. hehe

kasih dania said...
This comment has been removed by the author.

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu