Bermain Sebelum Tak Boleh Main!

Sunday, November 23, 2008 0 Comments

Assalamualaikum & hye...

Minggu ni aku rasa ramai yang tak ade mood untuk brblogging. Hari2 jugak aku refresh page aku ni untuk tengok sama ada geng2 blogger lain ada update cerite mereka. Aku sendirik pun malas nak update blog aku ni.

haha...Skarang ni keja aku asik maen2 aje.

Esok bermula lah kelas aku menandakan semester baru sudah bermula. Nampaknya masa bermain dah nak habis! wuwu...
Esok aku ada lecture updates in cardiovascular surgery dan lusa untuk updates in neurosurgery. Aku excited sebenarnya nak dengar lecture esok sebab aku minat nak jadi specialist cardiac surgery nnti! Nak tau sbb ape? sebab orang Malaysia ni ramai sakit jantung!hehe.. Kalau kat swasta byk boleh buat duit ni >:) muhaha.. (ape da..). Tapi yang penting sekali aku minat dan ada passion untuk jadi cardiac surgeon. Kan2? ;;)  (ayat kover balik).

Seminggu ni aku habiskan masa bermain game Need for Speed Most Wanted, FIFA09 dan tengok drama bersiri House MD. Study?

Takde study pun!
Nasib baik la aku ada tolong adik Syafiqah Azan studi Bio untuk SPM dia. kalau tak mau tak revise langsung ape yg dah ada dalam kepala ni..hehe..

Game Need for Speed tu aku dah jadi orang yang dikehendaki polis yang ke 11 dari 15 orang. Yang paling Most Wanted mestilah orang blacklist yang no 1. Untuk jadi Most Wanted, aku kena lawan dan cabar2 setiap black list tu. Aduyai...walo skarang ni lesen kete pun belum amik lagi tapi dah jadi buruan polis! kuihkuihkuihkuihraya..
Game FIFA09 pulak aku dah habis banyak season dengan pasukan kegemaran aku iaitu CHELSEA. Sebab Chelsea ni terer sangat & asyik menang season aje, maka aku cuba try satu season bermain guna Manchester City (sory Man U, takley maen ko, sbb persengketaan).hehe..

Mai la pakat sokong Chelsea ramai2. >:) Muahahaha...( gelak shaiton).
Cerita House MD pulak aku dah tengok season 3 episod ke 11. Dua tiga hari ni aku asyik layan cerita ni aje. hehe..takde keje laen.. Sekarang ni baru sahaja selesai konflik antara Dr House dan Tritter (pegawai polis) yang mana Tritter berusaha sahabis2 reng [sebut mcm bunyi ekzos moto..orang Terengganu & Kelantan tau la ni] untuk mendakwa Dr House atas kesalahan menggunakan ubat penahan sakit vicodin secara berlebihan. Sebenarnya Tritter usaha juga nak kenakan Dr House sebab Dr House penah tinggalkan thermometer tercucuk kat dalam dubur Tritter! So saling kena mengenakan la ni!.hehe.. 
Okes...

Apa aku nak buat lepas ni ye? Sebenarnya kerja memang ada berlambak tapi aku aje yang malas2 kucing sehari dua ni. Takpe2, apa kata kita draft sama2 jadual harian aku hari ini. Jom!

1.15pm~1.30pm : Mandi dan siapkan diri.
1.30pm~1.45pm : Solat Zuhur
1.45pm~2.15pm : Masak nasi dan sardin dan Makan....nyum..3x
2.30pm~4.15pm : Siapkan artikel Dewan Kosmik isu Januari
4.15pm~4.30pm : Solat Asar
4.30pm~6.00pm : Main Game, tgk cerita House MD, blogging!
6.00pm~6.30pm : Beli barang masak kat Tesco extra, Seksyen 13 Shah Alam
6.00pm~7.00pm : Masak dan makan!
7.00pm~9.00pm : Mandi, solat dan lepak layan berita
9.00pm~11.00pm : Siapkan artikel Dewan Kosmik
11.00pm ~1.00am : Buat kerja tak berfaedah! Baca2 pasal lecture surgery update esok.
1.00am~1.45am: Tengok cite House MD
2.00am ke atas : bersedia untuk tidur! Esok nak kena bangun awal


Salam dari budaksepet.

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu