Bestnye nikmat cuti.hehe

Thursday, April 02, 2009 4 Comments

Assalamualaikum & hai...

Lama sungguh aku x update blog ni. Actualy byk benda yg nk d ceritekan especially kisah aku ke Surabaya Indonesia slama seminggu.

Skrg ni aku kat Kota Bharu. Tgh cuti sem selama hmpir sbln. Best woo cuti ni.hehe. Kak anonymous jgn jelez ye. B-)

Umah aku kat KB sbnrnye xde tenet. Naseb baik tepon SE k810i ni bleh masuk tenet. Smlm aku ter subscribe celcom Broadband package utk seminggu. Total rm20 utk 7 hari. So 1 hari kena caj x smpai rm3 utk 24jam tenet. Jgn slh phm ye, broadband yg ni maksudnye kita guna tenet pakai gprs kat henpon. Jd browse pakai henpƶn r. Korang blh download Opera Mini, then korang bleh guna tenet mcm yg kat pc tu. Lajunye pun bleh thn jgk. X nyesal subscribe.hehe

Babai....

Salam dari budaksepet,





Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 comments:

Assalamualaikum wan..

bestnyer g Surabaya..prog aper kat sana?

akk nak bg comment kat shoutbox, x leh pun
akk tulis sini jer la

dah laam gak akk x g lawat blog wan ni
terkejut akk, wan dah tukar nama akak
shazrina humaira --> Dr Shazrina
hehe...
InsyaAllah, lagi 2tahun wan plak dapat title dr Rizuan
wan jadi junior akk la nnt

InsyaAllah akk mintak HO kat Sg Buloh, Ampang n Seremban
hajat hearty nak duk jauh2
tapi parents akk x kasi dah
dah sampai masa kot duk kat mak ayah balik

k lah
sesenang nnt dtglah umah baru akk
eikha pun tgh nak final ni

k
Assalamualaikum

anonymous said...

hehe x jeles pon kalau setakat cuti sebulan tu...

Astromas said...

Kepada Kak Shazrina...

Hari tu Wan pegi sana selama 6 hari. Ada program health mission sikit. Buat medical checkup kat sana.

Nanti ada masa wan tulis pasal tu kat blog ni.

Doa2kanlah cita2 kita semua tercapai..

Amin..

Astromas said...

kak Anonymous, saya dah start sem baru. Penyeksaan bermula!!!...waaa...

hehe

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu