Chelsea Chelsea!

Monday, November 02, 2009 1 Comments

Assalamualaikum & hai....

Tahukah anda semua bahawa aku ni peminat & penyokong Chelsea? hahaha... Jangan buat tak tau ye..Aku mula minat team ni sejak 2006 lagi kot. Jadi time tu mula lar beli baju jersey Chelsea ikut musim. Jadi setakat ni aku dah ada 4 jersey. 3 biru & 1 putih.


Ni jersey 1st beli. Sekarang dah tak tau ada kat mana.hehe



 Kemudian beli yang ni pulak. Nampak lawa pulak warna biru


Time ni jersey dah ada kolar pulak. Suka design baju ni. Ringkas



Ni yang latest untuk musim 2009/2010. Baju ni fit sikit

Sekarang ni dalam kepala aku nak beli jersey Chelsea yang away pulak. Nampak macam cantik aje.



Ok lah. Chow dulu. Nak sembahyang maghrib dulu.

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu