Bosan oo bosan..

Monday, November 02, 2009 4 Comments

Assalamualaikum & hai...

adui.... kenapa lah dua tiga hari ni aku dilanda kebosanan yang agak melampau. Sebenarnya banyak aje kerja yang tak setel2 lagi. Tapi malas pulak yang menghantui diri. Ape la nak jadi ni..huhu...

Sepatutnya banyak benda yang boleh dibuat untuk isi masa yang lapang ni. Contohnya;
  1. Siapkan log book & clinical diary & long case (arghh....banyak ni)
  2. Edit & upload gambar kat facebook atau flickr
  3. Update blog ni & blog astronomi
  4. Kemas bilik yang tengah berterabur ni
  5. Basuh baju
  6. Main game Fifa10 (dah memang selalu main)
  7. Main sudoku
  8. dan lain2....
Eh...dalam seminggu dua ni aku terfikir nak main game yang menajamkan minda sikit. Antaranya main chess atau sudoku. Prof Karim, pakar forensik hospital Serdang pon main sudoku. Patut la otak dia bergeliga..huhu..

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 comments:

anonymous said...

haha i beat dr karim once for sudoku the star... tabik spring dia kat akak tau hehe ;p

aa

Astromas said...

Sekarang dia dah makin terer tau. Siap beli buku sudoku multilevel lg.. hehe

sye suke gak main sudoku tu...tak geliga gak otak nie...huhu

Astromas said...

takpe... geliga tu jdi pelan2... hehe

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu