Mengemas bilik untuk mood lebih baik

Monday, December 07, 2009 5 Comments

Assalamualaikum & hai..

Hari ni tiba2 datang semangat untuk kemas bilik aku yang macam kapal pecah ni. Dah lama jugak aku  tak mengemas. Patut la asyik rasa serabut aje. Rupanya2 keadaan persekitaran turut mempengaruhi mood untuk study dan sebagainya

Kapal pecah bertukar ke kapal yang kurang pecah.


Ni tempat aku selalu bertapa. Study, main game, tidur & makan pun kat sini jugak.

Salam dari budaksepet.



p/s : Aku nak cari kerja part time ni. Ada yang nak cadangkan kerja yang sesuai? Yang penting fleksibel.


Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 comments:

farah_AJ said...

bgsla naik sem baru ni kemas2 bilik...hehe extreme makeover nmpak

applesakura said...

hehehe wah~ nih make over yg terbaek nih~ hehehhee

Astromas said...

Ni mood tgh baik. kalau mood x baik mmg hancus...

hehe

LiN LiNa said...

keje? kl nk jadual fleksibel..adik lina keje dgn catering..ahaks.. die dok seksyen 7 cm wan gak.. :)n student uitm..

Astromas said...

Mcm best aje tu. tp x sempat da skrng ni.huhu

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu