Main game baru Call of Duty : Modern Warfare 2

Friday, December 04, 2009 2 Comments

Assalamualaikum & hai...

Hari ni aku ke SACC mall dengan Ejoi untuk teman dia ambil PSP adik dia yang rosak. Habis dalam RM200 jugak untuk tukar bateri & keypad baru. Aku pulak dah beli game baru ; Call of Duty : Modern Warfare 2. Sekarang ni tengah install. Aisk.. tak sabar nak main ni. hehe.. Entah2 laptop aku ni larat ke tak nak bawa game yang berat ni.




Malam ni pukul 11 malam kitorang nak pergi main futsal kat Seksyen 17 Shah Alam. Shasha nak belanja untuk jam pertama.

Rezeki tak boleh ditolak. Tambah2 aku dah lama tak bersenam.hehe

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 comments:

farah_AJ said...

che we, apa kata ko beli je ps2~ berbaloi2..haha aku br 1st time jadi game addict~ call of duty x main lg...so far naruto shippuden+gran tourismo my fav ;)

Astromas said...

Isk.. ko jangan Farah. Kalo aku beli PS2 nampak gaya aku akan melekat kat depan TV & PC sekali nanti.hehe..

BTW, Call of Duty ni memang best. Tapi orang ppuan suka ke main tembak2 ni?

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu