Cuci mata

Friday, December 04, 2009 0 Comments

Assalamualaikum & hai..

Maaf la sebab lama tak update blog ni. Nak kata sekarang ni sibuk sangat takde la pulak. Sekarang dah lepas fasa yang sibuk. Semester baru ni aku akan menternak lemak dengan jayanya.. hehe.. Perut pun dah makin buncit. adui....

Sekarang ni aku dalam fasa terakhir untuk ke IMS. InsyaAllah jika perjalanan lancar sahaja maka dapat la aku masuk ke IMS di Bangalore ataupun IMS di Shah Alam aje. Jadualnya ialah pada bulan 4 ni.

Kemungkinan aku masuk kat sini aje kot. Kalau kat sini boleh jumpa nurse2 yang cun kat ward. Kalau kat sana nampaknya tak semangat la aku nak g ward.

ehehe..

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu