Menjadi Musang

Wednesday, June 10, 2009 2 Comments

Assalamualaikum & hai...

Sekarang ni dah habis final exam. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik. Soalan yang keluar ada yang agak susah, ada yang ok. Apa pun semuanya dah lepas. Malas dah nak fikir.hehe. Yang penting sekarang ni ialah masa untuk aku rehatkan minda sekejap. Nanti banyak benda pula nak kena fikir.

Antara tinggalan pusaka final exam tak lain tak bukan ialah insomnia yang melampau.haha. Maklum lah kalau dah minggu exam tu tidur 2 3 jam aje. Biasanya aku akan stay up sampai pukul 6 pagi. Kemudian akan tidur sampai pukul 8 atau 9, then bangun balik untuk revise lagi.

Sekarang ni walau dah hampir seminggu final exam habis, aku masih tak dapat tidur malam lagi. Dah 3 4  hari aku tidur lepas subuh, kemudian bangun pukul 3 petang.hahaha..buruk perangai betul.. :p

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 comments:

anonymous said...

patut la sepet.. haha

Astromas said...

Ni bukan sebab x cukup tidur ni, tapi sebab congenital anomalies... ehehe

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu