Kami Hantar Burger

Thursday, June 25, 2009 2 Comments

Assalamualaikum & hai...

Kat apartmen kitorang dah ada servis penghantaran burger. Yang menariknya burger ni diorang buat sendiri kat umah. Daging burger tu pun diorang buat sendiri.. Cayalah.. Pandai carik rezeki nieh..



Set yang diorang offer ialah burger daging/ayam dengan wedges & air root bir. Selain tu ada benjo jugak. Harga satu set RM4.50 untuk benjo, RM5.00 untuk ayam & RM5.20 untuk daging.


Encik burger daging duduk bersebelahan burger ayam sambil ditemani air root bir

Diorang ni hantar kat lif B ajer. Tapi disebabkan kitorang duk satu aras dengan diorang (tingkat 11), jadik kitorang dapat delivery depan rumah. Memang sesuai untuk gemukkan badan ni.


Sekali pandang macam burger king aje. Harga pun boleh tahan ok.

Nak tau best ke tak kena tanya orang kat bawah ni..


 Lahap sungguh.

hehe...

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 comments:

wan, ada cikgu dari penang minta alamat and telefon planetarium terengganu. boleh tak wan bg kat dia.. ni no dia 0133469988

anonymous said...

mmg lahap.. haha

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu