Komputer Desktop Sudah Dijual

Tuesday, June 23, 2009 0 Comments

Assalamualaikum & hai....



Komputer desktop lama aku dah berjaya aku jual kepada pasangan dari Sabah dengan harga RM920.

Semalam aku postkan dalam website Mudah.my. Dalam 15 minit advertisement tu masuk, berderet2 mesej dan call masuk yang tanya pasal komputer tu. Tak sangka begitu berkesan sekali pengiklanan kat situ.hehe.. Alhamdulillah..

BTW, aku dah balik dari ekspedisi mendaki gunung Berembun. Gambar nanti aku upload ya. Kalau tak sabar nak tengok, korang boleh jengah blog galeri Medical Science Club.

Chiao,

p/s : Nanti aku perkenalkan 'isteri' baru aku ye..hehe

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu