Tensen Dengan Kuey Tiaw Sup

Sunday, May 31, 2009 0 Comments

Assalamualaikum & hai...

Sekarang ni aku kat kedai makan Aliff Bistro kat Seksyen 13. Biasanya aku g kedai makan tak bawak laptop pun. Tapi kali ni sengaja bawak kononnya nak isi masa untuk study penyakit sistem pembiakan nieh. Tapi ada sesuatu telah membantutkan semangat aku tu...
Tadi aku order kuey tiaw sup. Sambil2 tunggu tu sempat la aku duk men2 tenet jap. Tunggu2 sikit punya lambat makanan aku sampai. Tapi bila dah sampai tengok sup aku kering semacam aje. 



Kuey tiaw tu sampai dah jadi likat dengan kuah sup yang sikit. Grrrr...aku makan pun dalam terpaksa...Tak makan karang lapar la pulak. Last2 tak abis jugak makanan tu..  Jap g mau aje aku report kat tokey kedai nieh...

Emm.. BTW, aku baru aje gunting rambut tadi kat Tesco Extra Seksyen 13 Shah Alam. Kena bayar RM10 untuk gunting rambut tambah lagi dengan urut kepala & badan sekali. Lega sikit stress2 yang ada kat badan ni. Paling penting layanan & servis kira ok. Harga pun boleh tahan lah..

Aku dengan mata yang sepet sedang tunjuk rambut baru.hehe

Salam dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu