Mood Mengantuk Datang Lagi..

Friday, May 15, 2009 4 Comments

Assalamualaikum & hai.....

10.47am

Mengantuk sungguh mata ni. Kerja still banyak menimbun-nimbun tak siap lagi. Basic life support pun banyak tak baca lagi...

Aku terus tido aje boleh tak kawan2? huhu





Atau perlukah aku buat tarian ini untuk segarkan badan?






Ataupun kejutkan sistem saraf aku dengan cara ini?





Salam mengantuk dari budaksepet,




Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 comments:

c!km!stry said...

malas malas haa..
rotan kang!

ikah rasa last method tu ok la kot kalo abg nak guna..
hehee.. :p

Astromas said...

Hehe... Kalo nk maen2 semangat tu semacam aje.. Kalo nk stadi takde plk g2...

Mgkin nak kena carik sorna 'pmberi semangat' nieh..

hehe

maskedfacies said...

suka benar ko dgn tarian segar tu.

hahaha

Astromas said...

nnt kalo dlm ngantuk dlm dwn kuliah bleh la cuba tarian tu.. takyah beranjak dr kerusi pun...hehe

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu