Balik kampung!

Wednesday, June 15, 2011 0 Comments

Assalamualaikum.

Sekarang ni aku kat stesen bas seksyen 17, nak beli tiket bas utk balik kemaman. Balik ni tujuannye nak amik kamera member aku, Lie utk buat praktis sebelum amik gambar die kawen bulan september nanti. Aku ni dah la lame tak pegang kamera.hehe

dalam hati bercadang, alang2 dah pegang camera ni boleh la buat part time sikit2.. nak mengasah skill yang ade n improvise a bit. jadik sesiape yang bercadang nak photoshoot event bleh la call untuk berunding kerana perkhidmatan yang disediakan dengan harga yang paling reasonable.. kawan2 ni kire harge2 cincai jek. amacam? best tak? belum cube belum tahu... hehehe..
Wokes. Cukup kat sini.

Salam dari budak sepet.

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu