Lama tak masak!

Monday, October 03, 2011 , 1 Comments

Assalamualaikum...


Dah lama sungguh tak post pasal makanan ni kan? Sebabnye ialah aku dah lama tak masak.haha. Asyik makan kat luar aje mau tak kayap duit ni. Kena save duit sikit ni.

Sebab semalam pegi beli barang dapur dengan awek aku, jadik hari ni aku punya la bersemangat. tapi bukan masak apa pun, goreng ikan masak kicap dengan sayur taugeh goreng je. Boleh la untuk orang bujang.hehe



Sebenarnya tadi ingat nak makan nasi dengan ikan goreng curah kicap aje. Call aje cik Siti terus dia kasi idea yang sedap tapi cepat masak. Terbukti memang cepat masak ni. Nasib baik ada cik Siti. Kan cik Siti kan? hehe


btw, esok aku akan mula dengan posting O&G. Masa untuk main picit picit perut mak & sambut bayi yang cumil cumil sume.hehe

 Korang tahu tak waktu bersalin ni tensyen tau, dengan mak yg menjerit, jururawat dan doktor pun menjerit jgk sebab nak kasi semangat kat mak untuk teran. Tapi semua ke-tensen-an tu akan hilang bila dengar tangisan bayi. Rasa sejuk jiwa tengok diorang duk merengek-rengek sambil hisap jari. Jiwa yang masih suci bersih, tak macam kita yang penuh debu dosa ni.

Okes, chiao dulu


Salam dari budaksepet,
 

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 comments:

bagus wan.....aku pun rasa nk grg ikan dah ni

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu