Kandid sewaktu seminar psikiatri

Thursday, July 14, 2011 1 Comments


Assalamualaikum & hai..

Gambar kat bawah ni aku amik waktu kitorang tengah seminar psikiatri dgn Pakar Perunding Psikiatri, Datin Dr Fauziah. Seminar ni sebenarnya kitorang kena buat presentation  sambil diselia oleh doktor pakar. 

Selepas mintak izin nak snap  beberapa gambar untuk tujuan documentation kononnya, maka aku pun teruskan shot  sampai tak sedar dah banyak pulak terambil gambar.hehe..

Cuba2 nak main dengan tona warna pudar. Tak pernah main dengan tone sebelum ni.








 Datin Dr Fauziah, Pakar Perunding Psikiatri HTAR




Sebarang komen amatlah dialukan..

Salam dari budaksepet,
 

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 comments:

waaa bestnye ada muka kat sni. komen aku...nape aku xde single syot? *just plain vain

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu