Kursus induksi

Monday, November 18, 2013 0 Comments

Assalamualaikum & hai....
Macam biasa blog lama tak update. haih.... :p

Alhamdulillah semalam aku dapat surat dari Kementerian Kesihatan Malaysia mengenai induksi. Yahoooo.. Aku kene pegi kursus transformasi minda (dulu nama dia induksi) kat Sanctuary Cherating Resort pada 25 sampai 29 November ni. Biasanya dalam 5 hari selepas kursus induksi kena pegi lapor diri dah kat hospital. Hospital mana tu nanti akan diberitahu di akhir kursus. Harap2 lah aku dapat yangt terbaik. Sudah tentunya yang terbaik sahaja Allah beri.

Semoga semuanya dipermudahkan..

Chow,
 

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu