Unifi dan download

Tuesday, January 10, 2012 1 Comments


Assalamualaikum & hai...

Sekarang tengah download Adobe Lightroom bersaiz 237mb dari website Adobe.



Heaven-nya download bila pakai Unifi ni. Boleh sampai maximum 600kbps per saat. Kalau download movie 700mb tu dalam 10 minit da siap..

Unifi ni pakej yang 4mb per saat. Sepatutnya download kena hampir sampai 4mb/saat tapi biasalah servis diorang ni. 

Dulu aku ada pakai line 4mb streamyx. Walaupun kelajuannya sama dgn Unifi, tapi sebab Unifi pakai kabel optik jadi internet jadi lagi laju. Tengok Youtube pun tak payah nak buffer dah.

..


Salam dari budaksepet,
 

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 comments:

aaaa...jelesnye. aku pkai streamyx 512kb je. masih mengekalkan keaslian :)

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu