Serabut...

Wednesday, July 16, 2008 0 Comments

Dua tiga ari ni kepale aku agak serabut sket... stadi pun teruk sket skang ni. mood nak update blog astromas pun kureng sket.. Emm..harap pelayar2 blog Astromas sume tak bosan dgn blog tu.

Actually skang ni dah ada dua tiga lecture notes yg x sempat aku bc lagi.. adush... Bila la aku nak belek n stadi sume tu.. assgmnts pun dah stat byk ni... tp satu pun x siap lagi..

Esok pagi aku nak ke Kamal book store.. Nak g beli buku patho. maybe beli buku histo dgn pharmaco skali..takde buku sendirik ni ssh jgk.. tp harap dah ade buku sendiri aku jadik makin rajin... Ya Allah, berikanlah aku kekuatan utk melangkah dengan lebih baik.

Emm..skang ni dah kul 2 pagi. mate pun dah ngantuk... Lgpun aku dah janji dgn diri utk tido tak lebey dari kul 2 pagi.. Bukan pe.. kalo x nnti aku jd susah nak bangun semayang subuh. dua tiga ari ni asyik Qada aje subuh. Mase nak qada tu pun sampai aku sendiri rasa malu dgn diri aku. Malu pd Maha Pencipta tu lagi la... pagi esok aku akan berusaha jgk utk sembahyang subuh pd waktunya. Yarghhhhh......

hehe..okeslah..mate dah ngantuk ni...bodi pun dah letih koz hari ni adlh hari yg sibuk bg aku... kelas pun agak pack. Byk bende yg masuk dlm pale time patho respi td.. lps tu ade lak aktiviti mentoring smapai maghrib. Abes aje xtvt tu, nak kena balik umah jalan kaki lak... kiranya kalo berjalan kaki dari kolej, akan sampai kat umah aku dlm masa 30 minit. So korang leh byg sendiri la perjalanan yg 'agak' jauh tu..huhu..

ok lah..
Ya Allah, jadikan hari esok adlh lebih baik dari hari ini. Amin..

Astromas

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu