Lagu untuk seorang ibu

Sunday, July 24, 2011 1 Comments

Assalamualaikum...


Somehow I miss my mum soo much..




Salam dari budak sepet
 

1 comments:

Jimat tenaga di blog

Saturday, July 23, 2011 , 0 Comments

Assalamualaikum & hai..


Cuba korang tinggalkan blog aku ni selama 1 minit. Apa yg akan jadi ialah akan keluar satu screen hitam kononnya untuk kurangkan penggunaan tenaga.



Projek ni dikelolakan oleh onlineleaf.com. Korang boleh pegi ke www.onlineleaf.com


Cuba la try.



Salam dari budaksepet,
 

p/s : Lusa ada end posting exam!

0 comments:

Kandid sewaktu seminar psikiatri

Thursday, July 14, 2011 1 Comments


Assalamualaikum & hai..

Gambar kat bawah ni aku amik waktu kitorang tengah seminar psikiatri dgn Pakar Perunding Psikiatri, Datin Dr Fauziah. Seminar ni sebenarnya kitorang kena buat presentation  sambil diselia oleh doktor pakar. 

Selepas mintak izin nak snap  beberapa gambar untuk tujuan documentation kononnya, maka aku pun teruskan shot  sampai tak sedar dah banyak pulak terambil gambar.hehe..

Cuba2 nak main dengan tona warna pudar. Tak pernah main dengan tone sebelum ni.








 Datin Dr Fauziah, Pakar Perunding Psikiatri HTAR




Sebarang komen amatlah dialukan..

Salam dari budaksepet,
 

1 comments:

Lame tak mandi.

Saturday, July 09, 2011 2 Comments

Assalamualaikum..,

Mula2 sekali jangan terkejut dengan tajuk kat atas. Bukan aku yang lama tak mandi tapi motor Honda Wave merah aku ni.hehe

Rasanya dah dua tiga bulan beliau tak mandi. Oleh kerana aku ni tuan punya yang prihatin, maka hari ni aku telah mandikan beliau bersabunkan sabun Daia.hahaha. Dah basuh tak polish plk sebab takde polish.



Nak bagitau ni yang motor aku ni baru aje habis bayar kat kedai.wahaaa... Punye la best. Rasa kejap aje 2 tahun beli motor ni. Ni aset aku yg paling berharga buat masa ni. Kena jaga elok2.

Salam dari budaksepet.

posted from Bloggeroid

2 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu