percubaan satu dua tiga

Monday, October 15, 2012 0 Comments

assalamualaikum....

lama gile aku tak update.. akupun dah lupa bile last aku update....hehe... so ape cite sekarang? citenya aku sekarang dah tahun 5 MBBS... boleh kata aku dah kat pertengahan tahun 5 jugak lah... so camne tahun 5 ni? dah tahun akhir tu.... bizi tu bizi la jugak. tapi yg paling tak best ialah tekanan expectation specialist yg agak tinggi kat kita. dia expect kita tahu ni tahu tu, kekadang rasa tak tertanggung jugak, sampai stress2... kalau tgh memuncak tu sampai duk terfikir2 nape la aku amik medik ni... tapi biase la perasaan g2 datang dan pegi..sume orang mengalami g2 kot....  yg paling penting ialah terus motivate diri balik lepas tu...

sebenarnya ni entry percubaan.. nak tahu nape? Hehe... nanti aku bagi tau..

chow dulu

salam..

0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu