Bile nak exam buat perangai

Sunday, August 05, 2012 0 Comments

Assalamualaikum

Minggu ni aku ada exam ni. Hari rabu ni, maknanya 4 hari lagi. Aduii.. banyak tak bace lagi... Drive mood tu tak berapa kuat lagi, pastu nanti bile dah dekat mule la menyesal tak baca awal2 lagik. Biasa la tu..kuikuikui...

Bila dekat nak exam ni, mula la banyak kerja nak buat. Nak edit gambar la, nak kemas bilik la, nak repair laptop la.. Dah mula buat perangai ni.hehe..

Ok lah, saje nak share gambar2 kat Tasik Shah Alam. Sambil bosan menunggu orang yg tak kunjung tiba..hehe..



k lah, Selamat berpuasa semua orang ;)


0 comments:

Komen terhangat

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails

Pages - Menu